Prison Island

Klaar voor hét gevangenis avontuur? Bij All in Eindhoven vind je vanaf nu de internationale succesformule Prison Island, een van origine Zweeds gevangenis-avontuur met een mix van spelelementen dat het beste van de bekende escape rooms en van Fort Boyard combineert! Prison Island bestaat uit maar liefst 28 cellen en elke cel is uitgerust met een opdracht. Soms tactisch, soms fysiek of een puzzel, voor ieder wat wils! Prison Island is geschikt voor alle leeftijden en goed teamwork is de sleutel tot de winst. Het spel is tevens geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Hoe werkt Prison Island?

Maak groepen van twee tot maximaal 4 personen en baan jezelf een weg door een cellencomplex van 28 cellen! Ieder team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na een briefing losgelaten in het “gevangeniscomplex”. Open de cellen met je eigen toegangssleutel en verzamel zoveel mogelijk punten door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen. De opdrachten variëren enorm en zijn erg verrassend. Ook kun je iedere cel meerdere keren spelen.

De spelers weten vooraf nooit hoe het spel werkt als ze de cel in stappen. Ontwijk laserstralen, los een raadsel op in een zogenoemde scheve kamer, ontcijfer zo snel mogelijk de code, show je basketbal-skills én vindt de “escape tunnel”!

Beat the bars

RESERVEREN

Voor een groep t/m 10 personen reserveren? Kies jullie speelduur en reserveer direct online! Voor groepen vanaf 10 personen gebruikt u het formulier onderaan de pagina!

1 uur

Speel 1 uur Prison Island en scoor samen met je team de meeste punten in ons uitgebreide cellencomplex!

€19,50 p.p.

1,5 uur

Speel 1,5 uur Prison Island en scoor samen met je team de meeste punten in ons uitgebreide cellencomplex!

€27,50 p.p.

2 uur

Speel 2 uur Prison Island en scoor samen met je team de meeste punten in ons uitgebreide cellencomplex!

€35,- p.p.

Prison Island aanvraag (vanaf 10 personen)