Prison Island

Klaar voor hét gevangenis avontuur? Bij All in Eindhoven vind je vanaf nu de internationale succesformule Prison Island, een van origine Zweeds gevangenis-avontuur met een mix van spelelementen dat het beste van de bekende escape rooms en van een cellencomplex combineert! Prison Island bestaat uit maar liefst 28 cellen en elke cel is uitgerust met een opdracht. Soms tactisch, soms fysiek of een puzzel, voor ieder wat wils! Prison Island is geschikt voor alle leeftijden en goed teamwork is de sleutel tot de winst. Het spel is tevens geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Hoe werkt Prison Island?

Maak groepen van twee tot maximaal 4 personen en baan jezelf een weg door een cellencomplex van 28 cellen! Ieder team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na een briefing losgelaten in het “gevangeniscomplex”. Open de cellen met je eigen toegangssleutel en verzamel zoveel mogelijk punten door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen. De opdrachten variëren enorm en zijn erg verrassend. Ook kun je iedere cel meerdere keren spelen.

De spelers weten vooraf nooit hoe het spel werkt als ze de cel in stappen. Ontwijk laserstralen, los een raadsel op in een zogenoemde scheve kamer, ontcijfer zo snel mogelijk de code, show je basketbal-skills én vindt de “escape tunnel”!

Bekijk ook onze activiteiten

Nieuw in Nederland en wereldberoemd daarbuiten...

Shuffleboard

Beleef een gezellige en hilarische middag uit!

Curling

Met diverse nieuwe spelelementen is jeu de boules weer helemaal terug van wegeweest…

Jeu de Boules

Voel de oerkracht van de bijl en werp deze met volle kracht naar je target, maak het beest in je los!

Bijlwerpen

Bekijk ook onze arrangementen

Bedrijfs- of Teamuitje?

Op zoek naar een bedrijfs- of teamuitje in Eindhoven? All in Eindhoven is dé plek voor een fantastische en gezellige bedrijfs/teamviering! Bij ons vind je een gevarieerd aanbod van activiteiten voor alle leeftijden, zodat er voor iedereen iets leuks te beleven valt.

Na een enerverende dag vol avontuur kun je heerlijk genieten van een smakelijk buffet in ons sfeervolle restaurant. En voor wie de feeststemming wil voortzetten, bieden we ook de mogelijkheid om te borrelen in ons gezellige café. Met al deze mogelijkheden, verzekeren we je van een onvergetelijke dag op één geweldige locatie!

Bekijk hier de bedrijfs- en teamuitjes

Familie- of Vrijgezellenfeest?

Op zoek naar een gezellige dag of avond uit met familie of vrienden in Eindhoven? Zoek niet verder, want bij All in Eindhoven ben je aan het juiste adres! Wij bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten, geschikt voor jong en oud, zodat iedereen zich kan vermaken. Of je nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of beide, wij hebben voor elk wat wils.

Na een enerverende dag vol plezier en gezelligheid, kun je bij ons genieten van een heerlijk buffet in ons sfeervolle restaurant. En voor wie de feestelijke sfeer nog wil voortzetten, hebben we een gezellig café waar je kunt borrelen. Met al deze mogelijkheden op één locatie, ben je verzekerd van een geslaagde dag waar nog lang over nagepraat zal worden!

Bekijk hier de familie- en vrijgezellenfeestjes
 

Beat the bars

RESERVEREN

Voor een groep t/m 10 personen reserveren? Kies jullie speelduur en reserveer direct online! Voor groepen vanaf 10 personen gebruik je het formulier onderaan de pagina!

1 uur

Speel 1 uur Prison Island en scoor samen met je team de meeste punten in ons uitgebreide cellencomplex!

€19,50 p.p.

1,5 uur

Speel 1,5 uur Prison Island en scoor samen met je team de meeste punten in ons uitgebreide cellencomplex!

€27,50 p.p.

2 uur

Speel 2 uur Prison Island en scoor samen met je team de meeste punten in ons uitgebreide cellencomplex!

€35,- p.p.

Prison Island aanvraag (vanaf 10 personen)