VACATURE 1E MEDEWERKER LEISURE & HORECA

BEN JIJ EEN ECHTE AANPAKKER / NIET BANG OM FOUTEN TE MAKEN / FLEXIBEL (GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT) / EEN TEAMPLAYER IN EEN ENTHOUSIAST TEAM / OP ZOEK NAAR EEN DYNAMISCHE WERKPLEK? DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!

Bij All in Eindhoven zijn we continu opzoek naar nieuwe collega’s als toevoeging op ons dynamisch team. Wil jij ook werken in een geweldig team en bij een van meest unieke locaties van Brabant? Ben jij op zoek neer een uitdagende (bij)baan in de recreatiebranche? Bekijk dan nu deze vacature.

WAT GA JE DOEN?

WIE ZIJN WIJ?

Bij All in Eindhoven organiseren wij het meest bijzondere uitstapje van Brabant! Wij zijn een nieuwe evenementen locatie ter grootte van maar liefst 1600 m2. Uitgerust met een spectaculaire Prison Island (spel met 28 cellen, elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad, de ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room), indoor Jeu de boules banen en Curling in mediterrane sfeer, bijlwerpen voor de stoere gasten en diversen activiteiten en workshops. Verder zijn er horecagelegenheden zoals een bar en restaurant. Ook kunnen wij diverse events organiseren. Een ideale locatie voor een bedrijfsuitstapje, familie uitstapje, vriendenuitstapje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

 

WAT GA JE DOEN?
Als 1e medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en geef je leiding aan het team. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de diverse programma’s. Je bent het centrale aanspreekpunt met als belangrijkste doel: ‘onze gast’. Je weet medewerkers te motiveren om te knallen en de gasten een perfecte dag te bezorgen. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek staan en met jouw instructie op en top functioneren. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer netjes is voor de dag erna. Daarnaast werk je zelf ook actief mee en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je belangrijkste motto is om ervoor te zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring overhoudt aan zijn bezoek aan All in Eindhoven!

 

WIE ZOEKEN WIJ?

– Je denkt en handelt altijd gastgericht en voelt je verantwoordelijk;

– Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week), een parttime dienstverband is ook bespreekbaar;

– Je bent enthousiast, representatief en communicatief vaardig;

– Je bruist van het enthousiasme en energie;

– Je bent een doorzetter en weet van aanpakken;

– Je bent betrokken en functioneert goed in drukke situaties;

– Je bent flexibel beschikbaar, je werkt met name in de avonduren en in het weekend;

– Werkervaring in de leisure en/of horeca is een plus punt.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

– Een unieke combinatie van leisure, horeca en events;

– Een afwisselende baan waarbij je voldoende uitdaging hebt en geen dag hetzelfde is;

– Een gezellige werksfeer en veel verantwoordelijkheid;

– We willen graag al op korte termijn met jou aan de slag.

 

INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar kevin@allin040.nl. We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige locatie kunt aanschouwen.