Beat The Safe

Eens, in het hart van de stad, lag een imposante bank, bewaakt door dikke muren en zware deuren. Binnenin glinsterden kostbaarheden: rijen gouden staven en een fonkelende diamant. Een fortuin dat slechts een paar handen zullen aanraken.

Jullie, als groep gedurfde dieven, gaan deze schat bemachtigen.

Kraak de kluizen, vind het goud en steel de diamant! Beat the Safe bestaat uit spelboxen die gekraakt moeten worden. Door het uitspelen van deze spelboxen verdien je hints die het eindspel mogelijk maken: steel de diamant!

Beat The Safe is geschikt voor…

Beat the Safe is geschikt voor leeftijdscategorie vanaf 12+ . Puzzelend vermogen en teamwork is de sleutel tot de winst. Het spel is tevens geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Zo spelen we het spel vanaf 4 tot 36 personen.

Hoe werkt Beat The Safe?

Maak groepen van twee tot maximaal 4 personen. Ieder team krijgt zijn eigen toegangssleutel en gaat een van de drie kluizen overvallen door het uitspelen van 4 spelboxen en een diamantspel. Je speelt met maximaal drie teams gelijktijdig in een kluis. Het team dat het snelste de 4 spelboxen open heeft, speelt het eindspel om de diamant. De overige teams spelen verder op de spelboxen. De gemaakte punten zijn direct te zien op de schermen. Zo weet je altijd wie er het beste voor staat.

Voor groepen boven de 20 personen “koppelen we de kluizen”, zodat jullie als teams allemaal tegen elkaar spelen.

Open de spelboxen met je eigen toegangssleutel en verzamel zoveel mogelijk punten door een spelbox zo snel mogelijk op te lossen. De opdrachten variëren enorm en zijn erg verrassend. Van morsecode, raadsels en rekenpuzzels tot kikkers vangen en ballen rollen.

Spelers weten vooraf nooit hoe het spel werkt als ze aan een spelbox beginnen.

Bekijk ook onze activiteiten

Kraak de kluizen, vind het goud en steel de diamant!

Beat The Safe

In een gastvrije omgeving speel je ontspannen een spel pool met vrienden in een leuke ambiance!

Poolen

Beat the bars! In een spannende en uitdagende setting zoveel mogelijk punten bij elkaar verzamelen!

Prison Island

Nieuw in Nederland en wereldberoemd daarbuiten...

Shuffleboard

Beleef een gezellige en hilarische middag uit!

Curling

Met diverse nieuwe spelelementen is jeu de boules weer helemaal terug van wegeweest…

Jeu de Boules

Voel de oerkracht van de bijl en werp deze met volle kracht naar je target, maak het beest in je los!

Bijlwerpen

Bekijk ook onze arrangementen

Met wie ga jij Beat The Safe spelen?

Op zoek naar een bedrijfs- of teamuitje in Eindhoven? All in Eindhoven is dé plek voor een fantastische en gezellige bedrijfs/teamviering! Bij ons vind je een gevarieerd aanbod van activiteiten voor alle leeftijden, zodat er voor iedereen iets leuks te beleven valt.

Na een enerverende dag vol avontuur kun je heerlijk genieten van een smakelijk buffet in ons sfeervolle restaurant. En voor wie de feeststemming wil voortzetten, bieden we ook de mogelijkheid om te borrelen in ons gezellige café. Met al deze mogelijkheden, verzekeren we je van een onvergetelijke dag op één geweldige locatie!

Bekijk hier de bedrijfs- en teamuitjes
Bekijk hier de vrijgezellenfeestjes
 

Beat The Safe

1 uur

Speel 1 uur Beat The Safe en overval de 3 kluizen!

€ 19,50 p.p.