VACATURE Assistent Bedrijfsleider Leisure-evenementen-horeca

BEN JIJ EEN ECHTE AANPAKKER / NIET BANG OM FOUTEN TE MAKEN / FLEXIBEL (GEEN 9 TOT 5 MENTALITEIT) / EEN TEAMPLAYER IN EEN ENTHOUSIAST TEAM / OP ZOEK NAAR EEN DYNAMISCHE WERKPLEK EN HEB JIJ EEN VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL? DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!

Bij All in Eindhoven zijn we continu opzoek naar nieuwe collega’s als toevoeging op ons dynamisch team. Wil jij ook werken in een geweldig team en bij een van meest unieke locaties van Brabant? Ben jij op zoek neer een uitdagende (bij)baan in de recreatiebranche? Bekijk dan nu deze vacature.

WAT GA JE DOEN?

WIE ZIJN WIJ?

Bij All in Eindhoven organiseren wij het meest bijzondere uitstapje van Brabant! Wij zijn een nieuwe evenementen locatie ter grootte van maar liefst 1600 m2. Uitgerust met een spectaculaire Prison Island (spel met 28 cellen, elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad, de ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room), indoor Jeu de boules banen en Curling in mediterrane sfeer, bijlwerpen voor de stoere gasten en diversen activiteiten en workshops. Verder zijn er horecagelegenheden zoals een bar en restaurant. Ook kunnen wij diverse events organiseren. Een ideale locatie voor een bedrijfsuitstapje, familie uitstapje, vriendenuitstapje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Voor All in Eindhoven, de meest attractieve activiteiten locatie van Eindhoven, zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider horeca & events die onze gasten een zo hoogwaardig mogelijke ervaring gaat bezorgen! Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden.

 

WAT GA JE DOEN?

Als assistent bedrijfsleider Horeca & Events ben je werkzaam op de voorgrond van ons bedrijf en daarmee een visitekaartje van All in Eindhoven. Jij zorgt ervoor dat de groepsreserveringen en losse reserveringen vlekkeloos verlopen. Je geeft leiding aan de operationele medewerkers en werkt zelf ook hard mee. Werkzaamheden die hiermee samen hangen zijn:

 • Het leiding geven aan & motiveren van medewerkers;
 • Het bewaken van de communicatie met de keuken;
 • Het plannen en het bijsturen van de planning in overleg met de bedrijfsleider;
 • Het uitvoeren van algemene operationele werkzaamheden;
 • Efficiëntie en werkprocessen waar mogelijk verbeteren;
 • Het werken volgens de HACCP-methode.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Als organisatie opererend in de event- en horeca branche, streven wij naar perfectie. Het bewaken én behouden van de kwaliteit ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Je werkt snel en ervaart het als vanzelfsprekend om service te verlenen. In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt leidinggeven aan een groep van medewerkers van diverse leeftijden. Een collegiale houding is dan ook een must. Jij wordt, net als wij, blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen. Inschatten wat onze gasten nodig hebben en daar op een persoonlijke en spontane manier op inspelen, dat is waar het om draait. En daar zet jij graag die stap extra voor. Naast goed kunnen leiding geven horen onderstaande punten hierbij:

 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je bent representatief, vriendelijk en gastvrij;
 • Je bent spontaan en communicatief vaardig;
 • Je bruist van het enthousiasme en energie;
 • Je bent een doorzetter en weet van aanpakken;
 • Je bent betrokken en functioneert goed in drukke situaties;
 • Je kunt goed hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden;
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week), een parttime dienstverband is ook bespreekbaar;
 • Je bent flexibel inzetbaar, voornamelijk de avonden en weekenden;
 • We willen graag op korte termijn al met jou aan de slag.

 

 

INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar kevin@allin040.nl. We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige locatie kunt aanschouwen.