Herfstvakantie uitjes

Deze herfst opzoek naar een gezellig uitje voorde hele familie? Kom naar All in Eindhoven. Met verschillende activiteiten voor zowel jong als oud maken wij uw herfst uitje compleet. Een spannend avontuur beleven in de Prison Island, of je vaardigheden laten zien op de jeu de boules baan. Deze herfstvakantie het hele familie uitje compleet bij All in Eindhoven.

Herfstvakantie uitje

Een heerlijke dagje uit deze herfst met de familie? Bij All in Eindhoven zijn er verschillende activiteiten om een zo compleet mogelijk herfstvakantie uitje samen te stellen. Zo bieden wij Prison Island aan een van origine Zweeds gevangenis-avontuur met een mix van spelelementen dat het beste van de bekende escape rooms en van Fort Boyard combineert! Ook bieden wij Jeu de Boules aan dit eeuwenoude spel, waarbij je automatisch aan een romantisch pleintje ergens in de binnenstad van Parijs denkt, vind je nu ook gewoon bij All in Eindhoven!

Hét uitje deze herfst

Onze gloednieuwe activiteit deze herfst is curling. Deze ijssport waarbij men schijfvormige stenen met een handvat naar een gemarkeerde plaats over het ijs laat glijden, ook wel de Jeu de Boules op ijs genoemd, heeft alle aspecten om het uitje deze herfst compleet te maken.