VACATURE BEDRIJFSLEIDER LEISURE & HORECA

Heb je leidinggevende capaciteiten en zoek jij een afwisselende baan in een unieke gastvrije leisure omgeving? DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!

Unieke activiteiten gecombineerd met heerlijk eten en een drankje en dat alles onder één dak….  Van kinderfeestjes tot vrijgezellenfeestjes en van een bedrijfsborrel tot familiedag met 100+ personen Geen dag is hetzelfde!

WAT GA JE DOEN?

Als bedrijfsleider geef je direct leiding aan het horecateam en het activiteitenteam. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de diverse programma’s. Je bent het centrale aanspreekpunt en voert het beleid uit conform de richtlijnen met als belangrijkste doel: ‘onze gast’. Je weet medewerkers te motiveren om te knallen en de gasten een perfecte dag te bezorgen. Op drukke momenten houd jij het hoofd koel en bewaar je het overzicht. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek staan en met jouw instructie op en top functioneren. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer netjes is voor de dag erna. Je belangrijkste motto is om ervoor te zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring overhoudt aan zijn bezoek aan All in Eindhoven!

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je denkt en handelt altijd gastgericht en voelt je verantwoordelijk;
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week);
  • Je bent enthousiast, representatief en communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel beschikbaar, je werkt met name in de avonduren en in het weekend, uiteraard behoort een weekend vrij ook tot de mogelijkheden;
  • Je hebt ervaring als leidinggevende. Werkervaring in de leisure en/of horeca is een pré.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een unieke combinatie van horeca en leisure;
  • Een afwisselende baan waarbij je voldoende uitdaging hebt en geen dag hetzelfde is;
  • Doorgroeimogelijkheden naar andere functies en andere locaties;
  • Een gezellige werksfeer in een jong en gedreven team;

INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar Rob.Geraets@allin040.nl. We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige locatie kunt aanschouwen.