Bedrijfs- en teamuitjes

Een bedrijfs- of teamuitje organiseren in Eindhoven? Dan ben je bij All in Eindhoven op de juiste plek voor een leuk en gezellig bedrijfs/teamfeest! Kom bij ons Prison Island, curling en bijlwerpen. Drie activiteiten voor jong en oud, waardoor er voor het hele team wat leuks te doen is! Combineer dit met een heerlijk buffet in het sfeervolle restaurant en nog een borrel bij het inpandige café en u bent verzekerd van een geslaagd bedrijfsuitje op één locatie!

Boek nu

Teambuilding op een leuke manier

Teambuilding is belangrijk en met een goed uitje kan het ook nog super leuk zijn. Maar om dit jaar wéér een escape room te doen is achterhaald. All in Eindhoven heeft het perfecte personeelsuitje voor jou klaar staan. Begin met een lekker Chinees/Indisch 4-gangen diner. Daarna gaat je team Prison Island doen: een competitief spel waar je door middel van goed teamwork, zo snel mogelijk moet ontsnappen uit verschillende cellen. In elke cel verzamel je zoveel mogelijk punten door samen verschillende opdrachten te doen. Deze kunnen fysiek of mentaal uitdagend zijn. Sluit vervolgens af met bijlwerpen en neem met je collega’s een lekker drankje bij Jeu de Boules. Dat is pas een geslaagd teamuitje in Brabant!

Boek nu

Prison island - Echt uniek

Bij prison island staat teamwork centraal. Daarom is dit perfect voor een teamuitje. Maar hoe werkt het precies?

Maak groepen van twee tot maximaal 4 personen en baan jezelf een weg door een cellencomplex van 28 cellen! Ieder team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na een briefing losgelaten in het “gevangeniscomplex”. Open de cellen met je eigen toegangssleutel en verzamel zoveel mogelijk punten door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen. De opdrachten variëren enorm en zijn erg verrassend. Ook kun je iedere cel meerdere keren spelen.

De spelers weten vooraf nooit hoe het spel werkt als ze de cel in stappen. Ontwijk laserstralen, los een raadsel op in een zogenoemde scheve kamer, ontcijfer zo snel mogelijk de code, show je basketbal-skills én vindt de “escape tunnel”!

Boek nu

Zo ziet jouw volledig verzorgde uitje eruit

ALL IN

Vanaf 25 personen – Prison, Jeu, Axe, Dine & Drinks

Inhoud pakket: 
– 1,5 uur Prison island
– 1 uur bijlwerpen
– 1 uur Jeu de Boules
– 4-gangen Chinees / Indisch diner
– 3 uur drankarrangement 

Van € 101,50 p.p.

Voor € 95,- p.p

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Telefoonnummer is optioneel
Let op! Er een minimum van 25 mensen nodig.