Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven?

Een bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven? Dan ben je bij All in Eindhoven op de juiste plek voor een leuk en gezellig bedrijfsfeest! Wij bieden een aantal uiteenlopende activiteiten aan voor jong en oud, waardoor er voor ieder een leuke activiteit te vinden is! Combineer dit met een heerlijk buffet in het sfeervolle restaurant en eventueel nog een borrel bij het inpandige café en u bent verzekert van een geslaagde dag op één locatie!

Prison Island, een van origine Zweeds gevangenis-avontuur met een mix van spelelementen dat het beste van de bekende escape rooms en van Fort Boyard combineert! Prison Island bestaat uit maar liefst 28 cellen en elke cel is uitgerust met een opdracht. Soms tactisch, soms fysiek of een puzzel, voor ieder wat wils!

Jeu de boules, Iedereen kent ‘t, maar wanneer was de laatste keer dat je Jeu de Boules ook écht hebt gespeeld?! Dit eeuwenoude spel, waarbij je automatisch aan een romantisch pleintje ergens in de binnenstad van Parijs denkt, vind je nu ook gewoon bij All in Eindhoven!

Bijlwerpen, is een eeuwenoude sport die al bestaat sinds de uitvinding van de bijl. Pas een aantal jaar geleden is de sport ook naar Nederland overgewaaid en vanaf nu is ook Brabant met All in Eindhoven een aantal officiële bijlwerpbanen rijker! De werpafstand is 6,1 meter en het doel bestaat uit 5 delen. Raakt de bijl het doel in de roos, dan verdien je punten!

Food & Drinks

Een bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven? Dan ben je bij All in Eindhoven op de juiste plek voor een leuk en gezellig bedrijfsfeest! Wij bieden een aantal uiteenlopende activiteiten aan voor jong en oud, waardoor er voor ieder een leuke activiteit te vinden is!

Ben je nu op zoek naar een activiteit die met meerdere mensen tegelijk te spelen is? dan is Prison Island misschien iets voor jou! BEAT THE BARS en scoor de meeste punten! Of ben je opzoek naar een iet wat stoerdere activiteit zoals bijlgooien, dan ben je bij ons op het juiste adres!

Naast bedrijfsfeesten bieden wij ook kinderfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten aan. Kortom is All in Eindhoven de perfecte locatie voor een bedrijfs-kinder- of familiefeest te houden, verder kunnen wij u ook volledig ontzorgen voor een hapje en drankje tijdens uw feestje. Wanneer kunnen wij jou helpen bij het organiseren van het perfecte feest?